fbpx
Johan Östling

Underhållare, komiker, konferencier, musiker och skådespelare

Johan Östling föddes 1973 i Karlstad.

På åttiotalet blev musiken det stora intresset. Trummor, elbas, gitarr och sång. Humorn har alltid varit en given ingrediens, vilken började ta stor plats då Johan och vännen Björn Starrin började uppträda offentligt i början på nittiotalet.

Så småningom bildades showbandet The Starboys som turnérat runt i Sverige och dessutom besökt USA, Holland, Danmark, Norge och Finland.
Ur detta kom föreställningen ”Din jävla fegis!” som skapades tillsammans med Björn Starrin och som gjort succé runt om i Sverige.

Johan har också ett liv som skådespelare. Han har medverkat i filmer som: ”Smala Sussie”, ”Bröllopsfotografen” och ”Mammas Pojkar” samt  i humorserien ”Ack Värmland” på TV4.

Johan är i grunden utbildad informatör och har under många år arbetat som formgivare.

Det där var ju kreativt
Kreativitet finns överallt. Annars skulle världen enbart bestå av olösta problem. Vi skulle möjligen ha en massa matematiska uträkningar, kurvor och diagram som förklarar hur vi ska förhålla oss till varandra. Kreativiteten finns hos alla och är en mycket kraftfull propplösare som alltid behövs. På jobbet, hemma och i relation till andra människor. Vi måste få improvisera, skoja och leka oss fram till den bästa lösningen.
 
Det där var ju kreativt är en rolig föreläsning om kreativitet. Helt fri från pekpinnar och djuplodande psykologiska analyser.