GLASKLARTS HELT OSLAGBARA JULSHOW –
21-YEAR’S ANNIVERSARY SHOW!

I kortspelet Black Jack blir man oslagbar vid 21. Det finns de som säger att själen väger 21 gram och en gång i tiden blev man myndig när man fyllde 21. Två av de bästa svenska hockeystjärnorna, Börje Salming och Peter Forsberg, bar nummer 21. 21 är helt enkelt magiskt och som av en händelse firar Glasklarts Julshow 21-års jubileum i år.

Vi gratulerar oss själva när vi backar bandet till julen 2002 och The first decade of the 21st century of pop, rock, R&B, Hip Hop och Heavy Metal. Musikscenen fullkomligt exploderade – en buffét med extra allt.

Kelly Clarksson vann första American Idol. 2008 vann Zara Larsson svenska Talang och Bert Karlsson öppnade Fame Factory. Lady Gaga tog över tronen efter Madonna som the Queen of Pop. MTV ersattes av nya plattformar som MySpace och YouTube, Karl Lagerfeld designade en kollektion för H&M, Britney Spears var Toxic, Robyn dansade On Her Own och Shakiras höfter fick världen att dåna.

Glasklart presenterar Sveriges bästa band med några av Sveriges bästa röster och en hyllning till 00-talet då allt en gång började. Hjärtligt välkomna!

Läs mer på glasklart.eu! 

MATTIAS OLOFSSON

Mattias har jobbat som sångare, musiker och låtskrivare i snart 20 år. Han har medverkat i musikaler som Rock Of Ages och High School Musical, jobbat på Wallmans i Köpenhamn och åkt USA runt med ABBA Tribute och har som låtskrivare legat 1:a i Japan.

SARA LAUINGER

Sara har turnerat Sverige runt med Wallmans On Tour och 2012 blev hon ”Sara Li” med det svenska folket då hon deltog i Melodifestivalen med låten ”Mirakel” tillsammans med Björn Ranelid.

THERESE LÖF

Vår favorit är tillbaka! Med tidigare arbetsgivare som Björn Skifs och Carola och med stor erfarenhet från Melodifestivalen, Eurovision Song Contest samt musikalen Mamma Mia! är Therese en av Sveriges mest meriterade sångerskor.